Avantaje

Noi venim in intampinarea intreprinderilor mici si mijlocii care doresc externalizarea serviciilor de contabilitate cu o serie de avantaje si beneficii din punct de vedere economic, financiar si managerial.

In momentul de fata, economia romaneasca tinde spre o economie de piata la nivel european , in care tendinta intreprinderilor mici si mijlocii este de a externaliza serviciile?  de contabilitate, in vederea reducerii costurilor privind angajatii companiei

Avantajele si beneficiile colaborarii cu noi :

Posibilitatea de a fi la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu in concordanta cu ultimile legi si tendinte europene.

Activitatea firmei este sustinuta de un software, ce incorporeaza cele mai recente aplicatii si sisteme de operare, avand module de financiar-contabilitate, mijloace fixe, gestiune, vanzari, rapoarte management, cat si aplicatia de salarizare si management de personal.

Tarifele serviciilor oferite de noi, pot fi cu mult mai mici decat propriul departament de contabilitate.

Beneficiati de acoperire prin raspunderea contractuala si reprezentare in fata organelor de control financiar ?EUR” fiscale;

Oferim servicii profesionale si de calitate, adecvate afacerii dumneavoastra;

Beneficiati de servicii de contabilitate si consultanta fiscala pe perioade de timp nelimitate, fara a va lovi de complicatiile unui contract individul de munca.

*/?>